lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Uusi ulkomaalaislaki / Ahneuden, vihan ja tyhmyyden liitto

Kokoomus on väärään aikaan tekemässä koko olemassaolonsa aikaista suurinta virhettä. Ahneudesta - halvemman työvoiman toivossa - muokattu Euroopan huonoin ja sallivin ulkomaalaislaki on tulossa käsittelyyn eduskuntaan.
RKP on valittu tekemään likainen työ. Omaa etuaan kiittämättömänä toteuttava "puolue" toteuttaa sitä Ruotsin perintöä, jonka voisi kiteyttää vermanninsuomalaisten kohtalossa. 1600-luvulla Ruotsiin kutsuttujen suomalaisten kulttuuriperinne ja kieli tuhottiin satoja vuosia kestävissä vainoissa, jotka huipentuivat 1700- ja 1800-luvuilla "lupaan tappaa eläimen kaltaisesti", jos uskalsi puhua suomen kieltä.
RKP: n etuoikeudet pienenä kielivähemmistönä ovat ainutlaatuiset maailmassa. Silti suomalaisuus ei saa mitään heidän taholtaan takaisin - paitsi kiittämättömyyttä ja valheellista maineenmustausta muulle maailmaan.
Tähän "ahneuden ja hyväksikäytön liittoon" yhdistyy vihreä "romanttisuus", jossa nuoret kannattajat ovat luonnollisuuden ja aitouden sijaan valinneet kovat ylikansalliset poliittiset arvot. Ainutlaatuisuutta ja luontoa korostavan liikkeen kannattajat ovat mukana tuhoamassa sitä perustaa ja katkaisemassa niitä juuria, joista he ovat inhimillisyytensä, orastavan viisautensa ja luonnonkunnioituksensa ammentaneet. Suomeksi sanottuna he "paskantavat omaan pesäänsä", kun iso raha suggeroi!
Nykymaailmassa ja Euroopassa Suomi on kielenä ja mielenlaatuna uhanalainen. Ei tarvitse kuin katsoa kuinka naapuri Neuvostoliitto ja sen nykyjatkaja Venäjä ovat tehneet selvää sukukielistämme - venäläistäneet alkuperäiskansat. Tätä toki vihreät Heidi Hautalan johdolla onneksi vastustavat.
Silti he sallivat saman tapahtua Suomelle EU:ssa ja vielä RKP:n ja Kokoomuksen "tavarakapitalismissa". Ja KEPU ei tee mitään - onko se todella muuttunut vain "Suomen myynnin apupuolueeksi"!

Ei kommentteja: