torstaina, maaliskuuta 19, 2009

UUsisuomi tai Aamulehti blogi ajantasalla - toivottavasti-heh!

Eli tosiaan näköjään aikaa menee tuhottomasti muutenkin, näinä hektisinä päivinä. Tulevaisuusvaliokuntakin aloitti oman blogin - tosin lähes boikotoin sitä, koska kyseisen valiokunnan piti olla "poikkeava" - ei-niin-puolueellinen!?
Kuitenkin esim. Alatalo , joka poikkeilee kokouksissa vie lähes kaikki matkat etuoikeutettuna "hallituspuolueen edustajana". Toinen asia on, että minä jos kuka tunnen vanhemmankin SciFi-kirjallisuuden ja luon uskollisesti "Tieteen kuvalehdet" ja vastaavat.

Eli - mene ja etsi minua ajankohtaisena - AAmulehden ja Uuden suomen blogeista, please, please (kuten Lennon-vainaa 45v. sitten anoi)!

8 kommenttia:

Msk kirjoitti...

Asia kommentteja.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kirjoituksia tässä blogissa. Olen tätä blogia seurannut ja on hyviä juttuja ja siitä psykoterapia-asiasta mistä kirjoitit, olen samaa mieltä kanssasi.

jokunen kirjoitti...

On maaliskuu 2010. Olen todella pettynyt sinuun. Perussuomalaisten pelleksi olet ruvennut. Ja niin saatanan halvalla myyt itses vielä. Perkele ! Järki kouraan mies !

Iiro kirjoitti...

HIenoja aatoksia mieheltä löytyy. Se on kyllä saletti.

jari lehtinen kirjoitti...

Tavallisena populaarikulttuurin kriitikkona, tekstityöläisenä ja kirjojen rustaajana nostattelin kulmakarvojani Perussuomalaisten kulttuuriohjelmaa lukiessani.

On kiinnostavaa, että puolueen vaaliohjelmassa nostetaan esiin yksi tietty taidevirtaus, tässä tapauksessa postmodernismi, jota paheksutaan. Lähinnä tuli mieleeni, että ohjelman kirjoittajat tuskin tietävät, mitä tarkoittavat. Esimerkiksi Jari Tervo, joka on hyvä kirjailija ja samalla lukevan yleisön suosikki, käyttää romaanitaiteessaan lukuisia postmoderneja tekniikoita.

Jos haluaisin tähän maahan kristillisdemokraattista kulttuuripolitiikkaa, niin äänestäisin kristillisdemokraatteja. Luulen, että teidänkään ei tarvitsisi vaivautua.

Anonyymi kirjoitti...

Et ole sitten edes blogiin saanut mitään asiaa sitten maaliskuun 19. 2009.

Säälittävää sekoilua.

Jussi Kallioniemi kirjoitti...

Hei

Pistä Alatalo kuriin. Hyvä, että ilmoitit tämänkin korrurtoituneen edustajan.

Jatketaan oikeinden asioiden puolustamista edustajoistossa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos henkilön ainoa meriitti edelliseltä kaudelta on turhanaikainen ehdotus Itämeren nimen muuttamisesta niin en voi kuin ihmetellä miksi ihmiset häntä vaivautuvat äänestämään. Sama joutenolo voisi jatkua omalla ajalla ja työttömyyskorvauksellakin.